Skip to main content

Soms kan je wel wat hulp gebruiken voor iemand in je naaste omgeving. Wij bij Trixxo Exxtra, wij delen die zorg en zorgen voor exxtra bijstand.

Hulp bij mantelzorg

Je bent bezorgd om je alleenwonende ouders of grootouders. Wat als ze vallen of dringende bijstand nodig hebben en jij kan er niet altijd zijn om ze te helpen? Of misschien hebben ze gewoon nood aan wat exxtra gezelschap. Geen probleem, daar zorgen wij voor. Trixxo Exxtra regelt een assistent die bij hen overnacht en dus altijd in de buurt is als hen iets overkomt. Iemand die met plezier gezellig praatjes maakt en helpt met dagdagelijkse taken. Zo kunnen kinderen en kleinkinderen met een gerust hart en aangenaam gevoel aan de (groot)ouders denken.

Hulp bij opvang

Op zoek naar iemand die een halve of volledige dag je kind of kleinkind kan opvangen? Ook dan staan we voor je klaar. Wij zorgen voor ervaren en betrouwbare assistenten uit jouw buurt. Heb je de perfecte opvang al gevonden bij vrienden of familie? Via Trixxo Exxtra kunnen ze je bijstaan mét een sluitende verzekering. Zo is iedereen gerust en tevreden!

Onze XX-factor

  • Wij matchen je met de meest geschikte assistent.
  • We regelen alle administratie, voor jou geen rompslomp.
  • Heb je al een assistent? Via ons is deze verzekerd!