Steek je graag een handje toe?

Goed nieuws, want de vraag naar hulp is groot! Geef aan welke taken je zou willen uitvoeren en TRIXXO Exxtra zoekt meteen jouw match. Hou je van tuinieren, koken of klussen? Deel dan je talenten! Een klein handje hulp kan een groot verschil maken in de dag van een hulp- behoevende. Bovendien houd je er zelf een aardig bedrag aan over. En een dankbare glimlach natuurlijk.

Registreer je nu

Hoeveel mag ik precies bijverdienen?

Bijverdienen aan een laag belastingstarief (10%)? Dat kan tot 6.540 euro per jaar. Je kan dus flink wat uren de handen uit de mouwen steken. Trixxo Exxtra verzorgt de administratie, jij mag de centen in je zak steken.

Anderen deden het je voor

““Mijn kind is mindervalide. Hij gaat door de dag naar een aangepaste school. Al jarenlang zorgen mijn vrouw en ik voor hem als zijn assistent. Zijn budget laat toe dat we daarvoor vergoed worden. Daar doe je het natuurlijk niet voor. Via Exxtra wordt alles goed geregeld. Dat geeft gemoedsrust. Ik ben nu verzekerd en mijn statuut is ook beter geregeld. Dat spaart ons een pak tijd aan administratie.””

Donald, BreeBudgethouder

““Ik heb me bij Exxtra aangemeld omdat ik, naast mijn job in de bibliotheek, nog wat tijd over had. En het zorgende spreekt me aan. De mensen van Exxtra hebben me ingezet bij een ouder koppel. Ze wonen nog zelfstandig. Maar de laatste tijd viel de vrouw af en toe, en riep haar echtgenoot hulp in bij de buren. Die beelden spookten sindsdien bij de kinderen door hun hoofd. Daarom deden zij een beroep op Exxtra voor het zoeken van een geschikte assistent. Ik kom ’s avonds langs, sla een praatje en blijf slapen in de logeerkamer. Dat stelt de kinderen gerust. En ’s morgens staat het ontbijt lekker voor hen klaar.””

Geert, HasseltAssistent

““Mijn vader is al jaar en dag mijn assistent. Iemand van de bijstandsorganisatie raadde ons aan om deze hulp via Exxtra te officialiseren. Daarom vroeg ik Exxtra om alles over te nemen. Dat ging vlot. Ze bezorgden me de nodige documenten. Die legde ik eenmalig voor aan het VAPH. Nu verloopt alles via Exxtra. En moet ik zelf geen dingen meer uitzoeken.””

Ann, KuringenZorgbehoevende