Op zoek naar hulp?

Je heb zo van die dagen dat het je simpelweg te veel wordt. Supermensen bestaan alleen in stripboeken. Een handje hulp dichtbij is daarom welgekomen. Of het nu om fysieke zorg, nachtelijk waken, reparatieklusjes of een gezellig tasje koffie gaat. Trixxo Exxtra is een erkend zorgplatform dat op zoek gaat naar de juiste hulp voor jou of je hulpbehoevende. Geef aan wat je zoekt, wij leveren de perfecte match.

Hoe werkt het?

Je hulp wacht op jou

Breng je eigen assistent aan of laat Trixxo de match zoeken. Jij geeft aan wat je wil uitgeven aan welke klus.

Aangename kennismaking!

We selecteren een passende kandidaat en organiseren een bezoekje. Zo voel je meteen aan of het klikt met je assistent.

Waar voor je geld

Is er een ‘match’? Dan zetten we afspraken rond timing en tarief op. Trixxo Exxtra biedt je de nodige bijstand en documentatie.

Administratie inbegrepen

Jij geeft op het einde van de maand door wat je assistent gepresteerd heeft, Trixxo Exxtra bezorgt je de factuur.

3663

Trixxo helpers

TRIXXO zet hulp op de kaart

Exxtra handen hulp vind je over heel Vlaanderen. Zo staat er altijd een klusser/assistent op jou te wachten.

Ik heb reeds hulp

Word je reeds bijgestaan?
Registreer dan je handje hulp bij Trixxo Exxtra.
Dat levert jullie beiden tal van voordelen op!

Registreer je hulp

Ik heb nog geen hulp

Ben je op zoek naar hulp?
Trixxo Exxtra staat je bij van A tot Z.
Van alledaagse klusjes tot zorgzame assistentie.

Registreer je nu

De prijs?
Die bepaal je toch gewoon zelf.

Trixxo Exxtra maakt geen gebruik van vaste tarieven. Jij bepaalt met andere woorden wat je aan welke klus wil geven. Trixxo zoekt vervolgens naar een match. Dat kan een eenmalige klus of langdurige samenwerking zijn.

Enkele getuigenissen

““Mijn kind is mindervalide. Hij gaat door de dag naar een aangepaste school. Al jarenlang zorgen mijn vrouw en ik voor hem als zijn assistent. Zijn budget laat toe dat we daarvoor vergoed worden. Daar doe je het natuurlijk niet voor. Via Exxtra wordt alles goed geregeld. Dat geeft gemoedsrust. Ik ben nu verzekerd en mijn statuut is ook beter geregeld. Dat spaart ons een pak tijd aan administratie.””

Donald, BreeBudgethouder

““Ik heb me bij Exxtra aangemeld omdat ik, naast mijn job in de bibliotheek, nog wat tijd over had. En het zorgende spreekt me aan. De mensen van Exxtra hebben me ingezet bij een ouder koppel. Ze wonen nog zelfstandig. Maar de laatste tijd viel de vrouw af en toe, en riep haar echtgenoot hulp in bij de buren. Die beelden spookten sindsdien bij de kinderen door hun hoofd. Daarom deden zij een beroep op Exxtra voor het zoeken van een geschikte assistent. Ik kom ’s avonds langs, sla een praatje en blijf slapen in de logeerkamer. Dat stelt de kinderen gerust. En ’s morgens staat het ontbijt lekker voor hen klaar.””

Geert, HasseltAssistent

““Mijn vader is al jaar en dag mijn assistent. Iemand van de bijstandsorganisatie raadde ons aan om deze hulp via Exxtra te officialiseren. Daarom vroeg ik Exxtra om alles over te nemen. Dat ging vlot. Ze bezorgden me de nodige documenten. Die legde ik eenmalig voor aan het VAPH. Nu verloopt alles via Exxtra. En moet ik zelf geen dingen meer uitzoeken.””

Ann, KuringenZorgbehoevende